Skontaktuj się z nami:

tel. 0 607 684 145 e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności

Postanowienia ogólne

  1. Polityka prywatności określa zasady ochrony informacji poufnych dotyczących użytkowników, w tym danych osobowych, przez administratora tych danych, czyli podmiot prowadzący stronę 4life.net.pl.
  2. Administratorem Pani/a danych osobowych jest Rafał Lipkowicz, prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Vitality Rafał Lipkowicz, ul. 1 Maja 100, 12-122 Jedwabno, NIP: 7451772903, REGON: 281409760.
  3. Dane będą przetwarzane w celu zawarcia i wykonania umowy sprzedaży towaru a także realizacji obowiązków posprzedażowych. Podstawą przetwarzania danych jest niezbędność danych dla wykonania umowy na rzecz Klienta.
  4. Dane mogą być udostępniane: dhosting.pl Sp. z o.o., Al. Jerozolimskie 98, 00-807 Warszawa, InPost Sp. z o. o., Poczta Polska S.A., oraz firmie zajmującej się obsługą księgową, w celu prawidłowej realizacji umowy oraz dalszych usług związanych z realizacją zamówienia.
  5. Dane będą przechowywane przez okres do maksymalnie 5 lat - realizacja usług posprzedażowych i wymogi podatkowe.
  6. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, żądania ograniczenia przetwarzania.
  7. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych do jej wycofanie. Skorzystanie  prawa cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  8. Ma Pan/i także prawo do przenoszenia danych. (w szczególności historii transakcji)
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  10. Podanie danych osobowych jest wymogiem ustawowym (fakturowanie) lub warunkiem zawarcia umowy. W przypadku braku podania danych nie będzie możliwe zawarcie i realizacja umowy a także realizacja obowiązków fiskalnych.
  11. Podczas korzystania ze sklepu, klient może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych, w szczególności: - podczas rejestracji w Sklepie (dane kontaktowe i wysyłkowe) - przy wyrażeniu chęci otrzymywania informacji handlowej od właściciela sklepu (adres e-mail) - przy składaniu zamówienia (dane kontaktowe i wysyłkowe)

Ciasteczka (cookies)

Strona 4life.net.pl może wykorzystywać Cookies - małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej obsługę cookies, może to jednak utrudnić korzystanie ze strony.

ZOSTAŃ DYSTRYBUTOREM

Jeśli chcesz zostać dystrybutorem preparatów 4Life przeczytaj na temat współpracy z firmą. CZYTAJ DALEJ

WSPÓŁPRACA

Zapraszamy do współpracy hurtownie, apteki, sklepy zielarskie, gabinety medycyny naturalnej, gabinety odnowy biologicznej, salony masażu, bioenergoterapeutów, salony kosmetyczne oraz osoby prowadzące działalność gospodarczą chcące sprzedawać produkty 4Life Research. CZYTAJ DALEJ

FAQ

Najczęściej zadawane pytania odnośnie stosowania preparatów Transfer Factor. CZYTAJ DALEJ